J E U G D W E R K     D E N  H A A G    W E S T      

't Valkennest .... Bethel .... Bergkerk .... Maranathakerk            

Activiteiten
Gemist Nieuws
Jeugdraad
KidsTime
KidsTime elke maand
KidsTimeClub
TeenTime
Zomerkamp
Kindernevendienst
Rondje Zondag
Start- of Slotactiv.
Jeugddiensten
Catechese
Verleden tijd
Video's
Gebouwen
In de pers
Contact
Links
Inhoudsopgave
Recentste foto's · Foto's 2016 · Foto's 2015 · Foto's 2014 · Foto's 2013 · Foto's 2012 · Foto's 2011

K I D S T I M E      Bergkerk - Valkennest - Maranathakerk

 

Mozaiek-KidsTime-middag

Op woensdag 22 januari maakten de kinderen tijdens de KidsTime-middag mooie schilderijtjes met mozaiek-stickers. Dat bleek nog niet zo eenvoudig. Het was best een gepriegel.

De gezamenlijke maaltijd bestond uit kipnuggets, krielaardappeltjes, appelmoes en komkommer en tomaat. Het toetsje was vruchtenyoghurt.

Bekijk hier enkele foto's. 


 

Dierengeluidenspel in donker

Naast lekker eten, moesten de kinderen tijdens de KidsTime-middag op zaterdag 11 januari 2020, op het gehoor dieren zoeken in het stikdonkere gebouw. Bekijk hier enkele foto's.

 

 

 

 

 

 

 

 


 

KidsTime Kerst
Tijdens de KidsTime-middag op zaterdag 14 december versierden de kinderen kerstkaarten, kerstkransen, kerstklokken en maakten minikerstmutsen. Daarna was een uitgebreid kerstdiner met allemaal lekkers.

Bekijk hier enkele foto's.


 

KidsTime slangen
Op 27 november gingen we slangen maken. Het huidje was er al en met stukjes stof kon je de slang maken zoals je het zelf mooi vindt. We aten lekkere bami en nasi en een banaan of mandarijn als toetje.

Bekijk hier enkele foto's.


 

Sinterklaas-quiz
Op zaterdag 16 november deden we een quiz, waarbij je alleen ja of nee mocht zeggen. Dat was moeilijker dan je dacht! Op deze dag kwam ook Sinterklaas aan in ons land en hij had voor ons al een brief en een zak met cadeautjes verstopt. Door het spelen van het ja/nee spel kwamen we erachter waar de zak verstopt was. We aten een lekker broodje worst en een pannenkoek toe.

Bekijk hier enkele foto's.


 

Kunst-KidsTime
Twintig kinderen kwamen 30 oktober naar ’t Valkennest om iets te maken dat we ‘speelse kunst’ noemden. Na het drinken van een beker limonade en wat lekkers ging de kast met knutselspullen open. Iedereen mocht zelf kiezen wat ze wilden gebruiken, er was slechts één opdracht: maak een kunstwerk en geef er een naam aan. Alle kinderen gingen voortvarend aan de slag en allemaal maakten ze een kunstwerk, elk kunstwerk was anders. Daarna ging elk kind op de foto met wat ze gemaakt hadden. Daarna stond de maaltijd klaar: macaroni met als toetje vlaflip. Het was echt een leuke KidsTime-middag.

Bekijk hier enkele foto's.


 

Levende spelen
Op 9 oktober speelden de kinderen spellen zoals levend kwartet. De maaltijd was dit keer soep, Turks brood en allerlei lekkere dingen om op het brood te doen.

Bekijk hier enkele foto's.


 

Zandschilderen
In Bethel was op 25 september de eerste KidsTime-middag van het nieuwe jeugdwerkseizoen. We beginnen altijd met samen een beker limonade te drinken met iets lekkers erbij. Daarna gaan we de activiteit doen en dit keer maakten de kinderen mooie schilderijen met gekleurd zand. De maaltijd was lekkere patat met frikandel en komkommer en tomaatjes en een ijsje toe.

Bekijk hier enkele foto's.


 

Textiel verven

De KidsTime-middag van zaterdag 25 mei stond in het teken van het beschilderen van T-shirts met textielverf. De meeste kinderen wisten er een waar kunstwerk van te maken. Een enkeling zei na afloop z'n zelf beschilderde T-shirt nooit aan te trekken. Omdat het mooi weer was aten we na het schilderen lekker in de tuin. Twee soorten soep en broodjes met verschillende soorten beleg en een schepijsje met slagroom en spikkels toe.

Bekijk hier enkele foto's.


 

Het blinde vinken spel

Tijdens de KidsTime-middag op 8 mei moesten de kinderen geblinddoekt dierengeluiden opsporen.

Gezamenlijk werden er aansluitend broodjes shoarma gegeten met een ijsje toe.

Bekijk hier nog enkele foto's.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

 

 

Brooddeeg kleien

Dat je van brooddeeg ook heel leuke dingen kan maken ontdekten de kinderen tijdens de KidsTime-middag op 13 april. Van ijsjes tot vlechten en van schaaltje tot dinosaurus. Op kleur gemaakt met voedingskleurstoffen.

De gezamenlijke maaltijd bestond uit verschillende pizza's, rauwkost en gemengd fruit met slagroom toe. 

Bekijk hier nog enkele foto's.


 

 

Creatief met papieren bordjes

Wat kan je daar veel van maken! 21 kinderen maakten tijdens de KidsTime-middag op 27 maart flamingo’s, mobiles, “watermeloenen”, strandjes, katten en nog veel meer. Toen het allemaal af was, gingen we macaroni eten met gehaktsaus en/of ketchup en geraspte kaas en  komkommer en tomaat. Het toetje was vanille en chocolade vla met slagroom!
Bekijk hier enkele foto's.


 

 

Creatief met Playmais
Leuk om te zien wat je kunt maken van Playmais. Tijdens de KidsTime-middag op 9 maart 2019 maakten de kinderen weer de mooite werkjes.
Bekijk hier nog enkele foto's.


 

 

Eindelijk weer nummerjacht!

Omdat het kerkasiel voorbij was kon het hele gebouw weer gebruikt worden voor dit leuke spel. Zo'n 20 kinderen speurden tijdens deze KidsTime-middag op 13 februari 2019 in hoeken en gaten naar de nummers. En dat was best spannend. We aten dit keer makkelijk: broodje kipcorn en fricandel. Bekijk hier enkele foto's.


 

KidsTime-spelmiddag

Op 23 januari waren er niet zo veel kinderen, maar er werd wel gezellig een spel gespeeld en stoelendans gedaan. De soep en stokbroodjes met allerlei smeersels smaakten weer heerlijk.

Bekijk hier enkele foto's.


 

 

Nieuwjaarsfeestje

Het nieuwe jaar werd bij KidsTime gevierd met een nieuwjaarsdiner op 12 januari 2019. Geheel voorbereid door de kinderen en geserveerd aan de ouders, opa's en oma's. 

Het menu bestond uit een vruchtensapcoctail, groentensoep, stokbrood met kruidenboter, wraps, minipizza en toetsje met cake, fruit, kwark en slagroom. Al met al een lekker begin van het nieuwe jaar.

Bekijk hier de foto's.


 

KidsTime Kerstmiddag

Op 19 december maakten de kinderen mooie kerstboompjes en aten samen spaggettie en een kerstijsje.

Bekijk hier enkele foto's.


 

WinterKidsTime

Er lag nog geen sneeuw, maar tijdens de KidsTime-middag op 8 december maakten de kinderen een skipoppetje in de sneeuw en aten heerlijke pannenkoeken.

Bekijk hier enkele foto's.


 

 

Oud Hollandse spelletjes

Woensdag 14 november speelden de kinderen tijdens de KidsTime-middag allerlei oud Hollandse spelletjes.

Van koekhappen en snoepduiken tot sjoelen en ganzebord.

We aten ook oer Hollands: aardappelen, broccoli en boonjes met worst en vla en yoghurt toe. 

Bekijk hier hier enkele foto's.


 

 

Duurzaam huis bouwen

Tijdens de KidsTime-middag op 3 november speelden de kinderen het huis-bouw-spel. Daarbij werd een mix van Gansebord en Monopoly gespeeld. De kinderen moesten allerlei onderdelen van een duurzaam huis verzamelen, zoals zonnepanelen, windmolen, ramen met dubbel glas. En natuurlijk alle muren, het dak en de tuin. Dat alles werd samengevoegd tot een geheel. De één nog mooier dan de ander. Veel tijd om te eten was er niet; daarom zorgde de leiding voor tosties, tomaatjes, komkommer en fruit toe. Bekijk hier nog enkele foto's.


 

 

Herfst-KidsTime-middag

Op woensdag 17 oktober versierden de kinderen tijdens de KidsTime-middag een fotolijstje met herfstbladeren en kregen daar hun eigen foto in. Daarna aten we macaroni en een ijsje toe. Bekijk hier enkele foto's. 


 

Knutseldieren

Tijdens de KidsTime-middag op zaterdag 6 oktober maakten de kinderen papieren dieren.

Bekijk hier enkele foto's.


 

Cupcakes bakken en versieren

Het nieuwe KidsTime-seizoen begon feestelijk op woensdag 26 september. 

Zo'n 16 kinderen begonnen met het maken van beslag voor cupcakes en vulden daar vormpjes mee. Omdat niet iedereen tegelijk dat kon doen, deed de helft van de groep spelletjes in de grote zaal. Daarna aten we patat, vlees en groente. Ondertussen werden de cakejes gebakken in de oven. Na het eten versierden de kinderen hun gemaakte cupcakes en aten ze ieder er een op. De rest ging mee naar huis om thuis uit te delen. Bekijk hier de foto's.


 

 

Knutselen met strijkkralen
Met strijkkralen kun je hele leuke dingen maken. Van armbandjes tot hele schilderijen. Tijdens de KidsTime-middag op woensdag 23 mei lieten de kinderen zien wie het mooiste kon maken. Na het knutselen kon er vanwege het mooie weer in de tuin gegeten worden.

Bekijk hier nog enkele foto's.

 


 

 

Groene vingers

Tijdens de KidsTime-middag op 21 april werden er plantenpotjes beschilderd en zaadjes gezaaid.

Omdat het heerlijk weer was aten we in de tuin van Buurt-en-kerkhuis Bethel.

Bekijk hier enkele foto's.


 

 

Ouderwets boetseren

Tijdens de KidsTime-middag op 4 april maakten zo'n 21 kinderen iets lente-achtigs van klei.

Bekijk hier enkele foto's.


 

 

Italiaanse KidsTime-middag

Met pasta kun je mooie sieraden en kunstweken maken. Dat gebeurde tijdens de KidsTime-middag op zaterdag 24 maart 2018.

Ook maakten de kinderen hun eigen pizza's klaar. Die later werden opgegeten.

Bekijk hier enkele foto's.


 

 

En de winnaar is . . .

Met zo'n 22 kinderen was het gezellig druk tijdens de KidsTime-middag op 7 maart 2018. Met allerlei spelletjes was er nepgeld te winnen en te verliezen. En de winnaar was Lot, een hele presatie nadat ze twee keer alles had verloren.

Bekijk hier enkele foto's.


 

 

Tegels beschilderen

Tijdens de KidsTime-middag van 14 februari lieten zo'n 20 kinderen hun schilderstalent zien. De tegels werden tot ware kunstwerken omgetoverd. Er was nog tijd voor een spelletje in de kapel. Als diner aten we pastapesto en pasta naturel. En een heerlijk flaflip toetsje toe. Bekijk hier enkele foto's.


 

 

Toneelspel-middag

Op zaterdag 27 januari kwam een klein groepje kinderen bij elkaar om toneel te spelen. Het werd een knusse bijeenkomst waarbij we met elkaar aan een grote tafel ook lekker hebben gegeten. Soms is het wel eens fijn dat er niet zoveel kinderen zijn, merkte een jongetje op! Bekijk hier enkele foto's.


 

 

Feestelijk KidsTime-nieuwjaarsdiner

Het nieuwe jaar begon goed tijdens de KidsTime-middag op 10 januari. Zo'n 27 kinderen maakten een heerlijk diner. In groepjes maakten ze verschillende gerechten. Het leuke was dat hun familie kwam om mee te eten als start voor het nieuwe jaar. De kinderen hielpen ook mee met uitserveren. Het was een druk nieuwjaarsfeestje. De kinderen hebben een lekker etentje bereid en hun familie vond dat ook !! Bekijk hier enkele foto's.


 

 

Kunstige KidsTime-middag

Op woensdag 13 december 2017 stond de KidsTime-middag in het teken van het maken van schilderijen op een bijzondere manier.

Zo'n 24 kinderen maakten ware kunstwerken met kaarsvet en ecoline of met lijm, zout en verf.

De gezamenlijke maaltijd bestond uit kippensoep en tomatensoep met een eierwafel met slagroom, aardbei en kerstchocolaatje toe.

Bekijk hier enkele foto's.


 

 

Sinterklaas-KidsTime-middag

De Sint en zijn Pieten konden niet komen op zaterdag 25 november, maar toch kwam er een Zwarte Piet een zak kadootjes brengen. De kinderen versierden taaipoppen en bakten hun eigen kruidnootjes. Er werden broodjes hamburger gegeten en een mandarijntje toe.

Bekijk hier nog enkele foto's.


 

 

 

Proefjes doen

Op 8 november werden er door de kinderen tijdens de KidsTime-middag verschillende natuurkunde proefjes gedaan.

Na afloop aten we heerlijke macaroni.

Bekijk hier nog een paar foto's.

 

 

 

Spelletjes KidsTime-middag

Op zaterdag 21 oktober 2017 deden we allerlei spelletjes in de grote zaal. Zoals flessevoetbal en slingertikkertje.

We aten aardappels, groente en vlees, met een vlaflip met slagroom als toetje.

Bekijk hier enkele foto's.


 

 

Pollepeldieren

Wist je dat je van pollepels hele mooie dieren kunt maken? Dat bewezen de ruim 24 kinderen die op de KidsTime-middag op 4 oktober aanwezig waren. Er zaten werkelijk schitterende pollepel-dieren bij. Tot slot werd er een spel in de grote zaal gedaan en werd de middag afgesloten met het eten van pannenkoeken. Bekijk hier nog enkele foto's.


 

 

KidsTime-Spelcircuit

Op 16 september, tijdens de eerste en feestelijke KidsTime-middag van het seizoen, werden er verschillende spelletjes gedaan. Ruim 20 kinderen streden tegen elkaar. Ter afsluiting was er een stoelendans in de kapel en daarna gezamenlijk lekker eten. Bekijk hier enkele foto's.


 

 

Mooie seizoensafsluiting
Op zaterdag 10 juni werd het KidsTime-middagen-seizoen afgesloten met een dagje-uit naar de Linaeushof. Door de kinderen en leiding werd
vollop genoten in deze grote speeltuin in Bennebroek. Omdat het mooi weer was, was ook de waterspeeltuin open. Dat leverde menigeen een nat pak op. Moe gespeeld werd aan het eind van de middag, onder het genot van een ijsje, weer huiswaarts gegaan. Bekijk hier enkele foto's.


 

Speuren door de buurt

Tijdens de KidsTime-middag van 24 mei 2017 werd een speurtocht door de buurt gedaan. Aan de hand van foto's en een routekaart moesten de kinderen in groepjes 16 plekken vinden. Dat was best lastig. Elke gevonden plek had een letter. Alle letters samen vormden een zin. Omdat dit de laatste KidsTime-middag voor de zomervakantie was, werd er extra lekker gegeten.

Bekijk hier nog enkele foto's.


 

Creatieve KidsTime-middag

Op zaterdag 6 mei 2017 werden door de kinderen hele mooie sieraden van oude fietsbanden gemaakt tijdens de KidsTime-middag. Daarna aten we gezamenlijk Pizza en kregen we ijs toe.

Bekijk hier enkele foto's.


 

Een eiige KidsTime-middag

De KidsTime-middag op woensdag 12 april 2017 begon met paaseimandjes maken en daarna paaseitjes zoeken. Met bij het eten een broodje ei en een eierwafel toe. Bekijk hier enkele foto's.


 

Yoga-workshop: een succes

Tijdens de KidsTime-middag op zaterdag 25 maart 2017 deed yogadocente Eugenie met de kinderen verschillende yoga-oefeningen in de grote zaal. Het was erg leuk. Sommige oefeningen waren makkelijk en sommige erg moeilijk. Na afloop hadden er een paar spierpijn. Na de yoga aten we met z'n allen slavinken, braadworst, rustie, boontjes en broccoli met een vlaflip toe.

Bekijk hier nog enkele foto's.


 

Het voorjaar in een potje

Tijdens de KidsTime-middag op 8 maart 2017 versierden de kinderen potjes en deden er aarde met plantjes of zaadjes in.

Bekijk hier enkele foto's.

 


 

Creatief met strijkkralen

Het was volle bak tijdens de KidsTime-middag op zaterdag 18 februari 2017 in 't Valkennest. Zo'n kleine dertig kinderen knutselden met strijkkralen de mooiste creaties. Van dieren, bloemen en letters tot armbandjes. Na het knutselen werd er samen gegeten.

Bekijk hier de rest van de foto's.


 

Safari-spel

Tijdens de KidsTime-middag op 28 januari 2017 in 't Valkennest, werd het safari-spel gespeeld. Bij dit spel, dat een beetje op ganzebord leek, moest met verschillende opdrachten geld verdiend worden om daarmee weer dieren voor je safaripark te kopen. Omdat het spel nogal lang duurde kreeg iedereen tussendoor tosti's en fruit te eten. Uiteindelijk won het groepje hieronder.

Bekijk hier de rest van de foto's.


 

AGENDA tot zomervakantie

KidsTime middagen 2017, van 17 - 19 uur:  
Zaterdag 4 februari kamp avond, v.a. 19 uur
Zaterdag 18 februari
Woensdag 8 maart
Zaterdag 25 maart
Woensdag 12 april
Zaterdag 6 mei
Woensdag 24 mei
Zaterdag 10 juni v.a. ± 10.00 uur: afsluiting seizoen
8 t/m 15 juli Zomerkamp

 

Repair Kid KidsTime-middag

Woensdag 11 januari lag de vloer van 't Valkennest bezaaid met gesloopte apparaten. Sommige kinderen maakten van de onderdelen een kunstwerk. Aansluitend werd er lekker gegeten: broodjes hamburger of frikandel met een ijsje toe.

Bekijk hier de foto's.


 

 

 

Kerst-KidsTime-middag

Kandelaars maken en een heus Kerstdiner stonden op het programma van de KidsTime-middag op 10 december. 

Bekijk hier de foto's.


 

 

KidsTime-restaurant

Met z'n zesentwintigen een compleet diner maken en ook zelf op eten. Da's pas leuk. In groepjes gingen de kinderen tijdens de KidsTime-middag op 30 november aan de slag. Elk groepje moest een ander gerecht maken en wel voor 26 personen.

Het menu zag er zo uit: Mini pizza, Fruitspies, Groetenspies, Saucijzenbroodje, Rösti, Wraps, Smoothie en Toetje Sint triffle.

Het was dringen in de keuken, er werd veel geknoeid, niet alle gerechten lukten, maar . . . het was wel lekker. Bekijk hier enkele foto's.


 

 

Sinterklaasmiddag

De KidsTime-middag op zaterdag 19 november 2016 was helemaal in Sinterklaassfeer. Met heel veel pepernootjes en suikergoed. Er werden Sinterklaasknutsels gemaakt en we aten twee soorten soep en broodjes. Bekijk hier nog meer foto's.


 

Spannende nummerjacht

Tijdens de KidsTime-middag op woensdag 2 november werd er na de limonade en snoepje eerst macaroni en danoontje gegeten. Daarna moesten de 22 kinderen in heel het gebouw op zoek naar verstopte leiding met gekleurde nummers. Dat was nog niet zo eenvoudig want het hele gebouw was pikdonker. Je kreeg per groepje wel een zaklampje mee. Wie het eerste de verstopte leiding vond kreeg een hoog nummer. De winnaar werd het groepje met alle kleuren en hoogste nummers. Bekijk hier nog enkele foto's.


 

KidsTime-filmmiddag

Op zaterdag 22 oktober keken we een leuke en spannende film tijdens de KidsTime-middag in 't Valkennest. Tijdens de film kregen we popcorn, drinken en snoep. We aten dit keer makkelijk: pizza en fruit.

Bekijk hier nog enkele foto's.


 

 

Oud Hollandse spelletjes

Leuk om met z'n allen spelletjes te doen en daarna pannenkoeken en poffertjes te eten. Met een ijsje toe. 

Je kon kegelen, zaklopen, uienrace, kloslopen en piongooien doen.

Dat was weer een reuze gezellige kidsTime-middag op woensdag 5 oktober.

Bekijk hier enkele foto's.

Even uitrusten van het spelen met je hoofd op "een levend kussen"

De uitnodiging


 

 

Kei-leuke KidsTime-middag

Woensdag 21 september was de 1e KidsTime-middag van het seizoen. Met menhir, toverdrank, krachtmeting, stenen verven en barbeque. Bekijk hier enkele foto's.


 

 

Planning KidsTime najaar 2016

De KidsTime-middagen van dit najaar zijn gepland. De één nog leuker dan de ander.

Deze KidsTime-middagen vinden plaats in 't Valkennest in buurt-en-kerkhuis Bethel en zijn bedoeld voor kinderen van de basisschool.

  • woensdag 21 september 2016
  • woensdag 5 oktober 2016
  • zaterdag 22 oktober 2016
  • woensdag 2 november 2016
  • zaterdag 19 november 2016 
  • woensdag 30 november 2016
  • zaterdag 10 december 2016
  • woensdag 11 januari 2017
  • zaterdag 18 januari 2017

De uitnodiging hiervoor komt in je brievenbus. Als je nog nooit een uitnodiging hiervoor hebt ontvangen, maar je wilt dit wel? Mail ons dan je naam, adres en geboortedatum.

 

Sportieve sluitingsdag

De afsluiting van het KidsTime-middag en -clubseizoen vond plaatst op 25 juni op het strand en in de bowling. 

Lees hier verder en bekijk enkele foto's.


 

 

Nationale buitenspeeldag 2016

KidsTime organiseerde 8 juni samen met de bewoners van de Thomas Schwenckestraat en Bethel een gezellige middag met springkussen, spelletjes en pannenkoeken. 

Lees hier verder en bekijk de foto's.


 

KidsTime-bingo

Op zaterdag 28 mei werd tijdens de KidsTime-middag bingo gespeeld. 

Na limonade en een snoepje te hebben gekregen, werden de prijzen uitgestald en kon de bingo beginnen. Roanne draaide de bingo-molen en riep de nummers af; Leander controleerde de bingokaarten. Voor iedereen was er wel een prijs te winnen. Na het bingo-spel aten we soep en broodjes met als toetsje verse fruitsalade met slagroom.

Bekijk hier nog enkele foto's.


 

Lenteknutsels

Tijdens de KidsTime-middag op 11 mei werden de mooiste bloemen gemaakt.

Door de meivakantie waren er niet veel kinderen, maar die er waren, waren zeer creatief.

Na het knutselen werden er heerlijke pannenkoeken gegeten en een fruitcoctail toe.

Bekijk hier enkele foto's.


 

KidsTime-quiz

Woensdag 20 april kwamen de bollebozen aan bod. Tijdens de KidsTime-middag werd een vragenspel gedaan.

Er werd gestreden in drie groepen. Op basis van een gegrabbeld balletje werrd de categorie gekozen. Je kreeg vervolgens een vraag passend bij je leeftijd. De verliezers kregen als troostprijs een leeg rugzakje. De winnaars kregen een rugzakje met inhoud. Na het spel werd er kipenkerrie gegeten en vla en vruchtenjoghurt toe.

Bekijk hier enkele foto's.


 

Kunstig kleien

Tijdens de KidsTime-middag op zaterdag 2 april maakten de kinderen mooie dingen van klei.

Daarna werd er pasta gegeten met twee soorten saus. Met als toetsje een danoontje.

Bekijk hier enkele foto's.

 

 

 

 

 

 


 

Spelletjesmiddag

Tijdens de KidsTime-middag op 16 maart werden er spelletjes gespeeld waarbij je zoveel mogelijk nep-geld moest verdienen.

Natuurlijk werd er gezamenlijk gegeten. Dit keer pizza's. Met een ijsje toe.

Bekijk hier de foto's.


 

Kinderkunstwerken

Tijdens de KidsTime-middag op 27 februari werd er op echt schildersdoek geschilderd.

De mooiste kunstwerken ontstonden.

Na het schilderen werden er broodjes worst gegeten en een fruitcocktail.

Bekijk hier de foto's.


 

 

Spelen-KidsTime

Woensdag 10 februari werden er, naast lekker eten, verschillende spelletjes gedaan in de Bethelkapel. Met name die in het donker waren het leukst. Bekijk hier op enkele foto's.

 


 

 

KidsTime-Disco

Met een welkomsdrankje en een hapje aan het begin, disco en stoelendans tussendoor en een maaltijd aan het eind was de KidsTime-middag op 13 januari 2016 een waar feest. Bekijk hier nog meer foto's.


 

Kerststukjes

en best hele mooie, werden door de kinderen tijdens de KidsTime-middag op woensdag 9 december 2015 gemaakt.

Bekijk hier nog enkele foto's.


 

 

SINT-KidsTime

Zaterdag 28 november 2015 werd er tijdens de Sint-KidsTime-middag naar een Sinterklaasfilm gekeken en lekker gesnoept en gegeten. Bekijk hier de foto's.


 

Sint Maarten 2015

Op woensdag 11 november werd tijdens de KidsTime-middag eerst macaroni gegeten en daarna werden er lampionnen gemaakt. Toen de ouders kwamen gingen de kinderen met de lampionnen langs de deuren in de Thomas Schwenckestraat. Na het zingen van liedjes kregen ze allerlei lekkenijen. Bekijk hier nog meer foto's.


 

 

Halloween KidsTime

Tijdens de Halloween KidsTime-middag op 31 oktober werden verschillende knutsels gemaakt die te mken hadden met Halloween. Daarna kregen we bloedsoep te eten en afgehakte vingers.

Bij het naar huis gaan moesten de kinderen door een donkere tuin waarin allerlei griezels verstopt zaten. Dat was schikken!

Bekijk hier nog enkele foto's.


 

 

Spannende speurtocht

Op woensdag 14 oktober 2015 werd er tijdens de KidsTimemiddag een speurtocht door de wijk gehouden en heeeel veeeel pannenkoeken gegeten. Bekijk hier de foto's.

 

 

 

 


 

Minions KidsTime

Woensdag 9 september 2015 begon het seizoen van KidsTime-middagen weer.

Dit keer werd er een Minons-pennebakje geknutseld.

Op het menu stonden patat, appelmoes, worst, kipcorn, fricandel en een ijsje toe.

Met veel kinderen was het heel gezellig.

Bekijk hier nog meer foto's.


 

 

Zonnige KidsTime

Lekker spelletjes doen in de tuin. Dat kon tijdens de KidsTime-middag op woensdag 13 mei 2015.

Hoewel er door de vakantie minder kinderen waren dan gebruikelijk waren er toch voldoende om het blinde vinkenspel, het letterspel en stoelendans te doen. Er waren zelfs een paar nieuwe kinderen. Tussendoor werden er broodjes shoarma gegeten en als toetje een lekker ijsje.

Bekijk hier de rest van de foto's.


 

 

Paas-KidsTime

Op 1 april 2015 kwamen 24 kinderen naar de KidsTime-middag die helemaal in het teken van Lente en Pasen stond. 

Na dat er besproken was wat Pasen inhield, ging iedereen kleurplaten kleuren een paastak of paasmandje maken. Natuurlijk aten we van alles met kip en eieren. Het toetje was: paaseieren zoeken!

Bekijk hier nog meer foto's.


 

Knutsel KidsTime

Woensdag 4 maart 2015 werd er tijdens de KidsTime-middag heel wat afgeknutseld: T-shirt beschilderen, knutselen met knijpers en mooie doosjes maken. We hebben een lekker broodje gezond gegeten. 

Er waren 24 kinderen en het was heel gezellig.

Bekijk hier de rest van de foto's.


 

KidsTime spel-middag

Tijdens de KidsTime-middag op 4 februari 2015 deden zo'n 22 kinderen verschilende gokspelletjes en leerden dat je daamee veel geld kunt verliezen. Het diner bestond uit taco's en slagroomwafels toe. Bekijk hier de foto's.


 

Smakelijke KidsTime

Woensdag 7 januari 2015 maakten de kinderen tijdens de KidsTime-middag hun eigen 3-gangendiner.

Bekijk hier  enkele foto's.


De uitnodiging

 

Sint-KidsTime

Zo'n 26 kinderen schilderden potjes en knutselden met piepschuim. En Zwarte Piet kwam langs bij de KidsTime-middag op 3 december. Behalve snoepen werd er ook gezamelijk gegeten. En Zwarte Piet at mee. Bekijk hier de foto's.


 

AGENDA

De volgende KidsTime-middagen zijn op:

* 20 december Kerstfeest

* 7 januari 2015

Alle KidsTime-middagen vinden plaats van 17:00 tot 19:00 uur.

 

KidsTime spelmiddag

Op woensdag 5 november 2014 deden zo'n 20 kinderen mee aan het levend bingospel en levend Wie ben ik?

Natuurlijk werd er ook gezamenlijk gegeten. Dit keer macaroni en vla en yoghurt met fruit toe.

Bekijk hier enkele foto's.


 

 

Drukke KidsTime-start

Op de eerste KidsTime-middag van het seizoen, op woensdag 1 oktober 2014, liep het storm. Met 22 kinderen was het heel gezellig. Voor het eerst werd de nieuwe jeugdruimte in Buurt-en-kerkhuis Bethel voor een jeugdwerkactiviteit gebruikt. Het was even wennen en gesleep met stoelen, maar al snel voelde iedereen zich thuis. De middag begon met het drinken van limonade en eten van een snoepje. Daarna werd er geknutseld met playmais en melkpakken. Voor het eten moest iedereen afdalen naar de huiskamer van Bethel. Daar werden van uit de keuken broodjes hamburger geserveerd. Tot slot was er nog even tijd om de knutselwerkjes af te maken.

Bekijk hier enkele foto's.

Nelleke heet 22 kinderen welkom in nieuwe jeugdruimte

De uitnodiging


 

 

Monkey Town

KidsTime sloot zaterdag 28 juni 2014 het seizoen af met een dagje in de binnen-speeltuin in Bleiswijk.

Bekijk hier enkele foto's.


 

 

KidsTime Knutselmiddag

Op zaterdag 24 mei werd er in 't Valkennest vanalles geknutseld. Van elastiek armbanden tot kartonnen huisjes. Bekijk hier enkele foto's.


 

 

 

* Alle middagen vinden plaats van 17.00 - 19.00 uur

 

Paas-KidsTime

De kidstime-middag van 16 april stond helemaal in het teken van Pasen. Met paaseitjes, paasspelletjes, paasverhaal en nog veel meer.

Bekijk hier enkele foto's.


 

 

KidsTime-spel-middag
Op 15 maart 2014 was er een gezellige spel KidsTime middag in ’t Valkennest. De kinderen speelden ‘Schipper mag ik overvaren’, ‘Iemand-is-‘m-niemand-is-‘m’ en stoelendans. We aten lekkere macaroni!  De volgende KidsTime is op 16 april met een Paasthema in ‘t  Valkennest.

Bekijk hier enkele foto's.

Dirk Jan legt de kinderen een spel uit

Uitnodiging


 

 

 

Knutsel Kidstime-middag 

Op woensdag 19 februari 2014 was er weer een KidsTime-middag in buurt- en kerkhuis Bethel. Er werden allerlei dieren geknutseld. En lekkere broodjes shoarma gegeten. Bekijk hier enkele foto's.


 

 

Bingo-KidsTime druk bezocht

Zaterdag 25 januari was het weer een gezellige boel tijdens de KidsTime-middag in buurt- en kerkhuis Bethel.

Met veel prijzen winnen en zelf je pizza samenstellen. Bekijk hier de foto's.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

KidsTime 2013

 

Sinterklaas KidsTime-middag

Woensdag 27 november werd in Buurt- en Kerkhuis Bethel de film Pakjesboot 13 vertoond, werd er samen gegeten en bezorgde Zwarte Piet een zak met kadootjes. Bekijk hier enkele foto's.

Een spannende Sinterklaasfilm

De uitnodiging


 

 

 

Halloween middag

Woensdag 30 oktober 2013 was het weer kidstime. Dit keer in 't Valkennest. Wel een beetje griezelig, dit keer, want het was een halloween middag. We hebben spookjes gemaakt, lichtjes geverfd en skeletten geplakt met macaroni en spaghetti. Verder lekker gegeten: spookeieren, soep met spinnen, afgehakte (worst)vingers, (poffertje)heksenogen, ook nog zoete en zoute koekspinnen en een heerlijk mandarijngezicht toe! 

Bekijk hier enkele foto's.

Gezellig samen wat drinken

De uitnodiging


 

 

Leuke KidsTime-startmiddag

Woensdag 2 oktober 2013 was de eerste KidsTime-middag van het seizoen en die vond plaats in Buurt- en Kerkhuis Bethel. Een feestelijk begin van het seizoen met 14 kinderen. Ze gingen koekjes bakken, slingers maken, schminken en ballondieren maken. Het werd besloten met een lekkere maaltijd waarbij het toetje bestond uit zelfversierde cake. Bekijk hier foto's.

Een vol jeugdhuis

De uitnodiging


 

 

Spetterend discofeest

De laatste KidsTime-middag van het seizoen op woensdag 29 mei 2013 was geheel in disco-sferen. In het jeugdhuis naast de Bethelkapel klonk muziek, werd gedanst en gegeten.

Bekijk hier enkele foto's.


 

Uitnodiging:

 

 

Spelletjesmiddag

De KidsTime-middag van zaterdag 20 april 2013 stond in het teken van spijker-poepen, watje blazen, stoelendans en pannenkoeken eten.

Bekijk hier de foto's.


 

 

 

Klei en gips Kidstime-middag 

Op woensdag 20 maart 2013 werden door de kinderen vormen in klei gemaakt en vervolgens in gips gegoten. En natuurlijk gegeten in het jeugdhuis naast de Bethelkapel.

Klik hier voor enkele foto's.


 

 

 

 

 

 

Valentijns Kidstime-middag

Iets moois maken voor iemand die je lief vind. Dat deden de kinderen tijdens de kidstimemiddag op 13 februari 2013 in 't Valkennest. En natuurlijk samen eten. Bekijk hier enkele foto's.

 


 

 

Kidstime Film-middag

Superspannend was het, de film The Incredibles. Met in de pauze lekker tosti eten.

 

 

KidsTime 2012

 

Kidstime Kerst Middag

Op zaterdag 15 december 2012 stond de kidstime-middag in 't Valkennest in het teken van Kerst. Zo werden er kaarsen versierd, werd er samen gegeten en las Roanne het Kerstverhaal voor.

Bekijk hier enkele foto's.

 

 

KidsTime Knutselmiddag

Op zaterdag 10 november 2012 werden in het jeugdhuis naast de Bethelkapel tijdens de kidstime-middag verschillende knutsels gemaakt.

Met klei en spagettie maakten de kinderen egeltjes. Verder werden er dierenhappertjes en spookjes gemaakt.

En de middag werd afgesloten met een gezellige maaltijd.

Bekijk hier enkele foto's.


 

 

 

Italiaanse KidsTime

Tijdens de KidsTime-middag op woensdag 10 oktober 2012 in 't Valkennest maakten de kinderen eerst verse pizza's en daarna was er een wedstrijd wie de hoogste toren kon bouwen. Bekijk hier nog meer foto's.


 

 

 

Start seizoen: 2012-2013

Nu de scholen weer zijn begonnen, gaan ook de KidsTime middagen weer van start. Hieronder zie je de agenda.Voor KidsTime van 10 oktober krijg je een uitnodiging in de brievenbus.


 

Drukke KidstimeMiddag
Het leek wel een kippenhok, woensdag 25 april 2012, in het jeugdhuis naast de Bethelkapel.
Zo’n 15 kinderen speelden tijdens de KidsTimeMiddag het blindevinkenspel. In tweetallen moesten de kinderen geblindoekt op zoek naar verschillende dierengeluiden. Daarna werden de door de Roanne en Shirley gebakken pannenkoeken opgegeten en als toetje een fruitsalade met slagroom. Tot slot werd de rest van de tijd gevuld met het spelen van “Wie ben ik”. En als het gezellig is vliegt de tijd; voor je er erg in had was de twee uur durende KidstimeMiddag weer voorbij.

Bekijk hier de foto's.


 

 

 

 

Geslaagde laddercompetitie

Dat was weer eens wat anders dan een computergame. Tijdens de KidsTime-middag op 31 maart 2012 daagden de kinderen elkaar uit in verschillende spelletjes. Bekijk hier de foto's.

 

Als je wint een trede omhoog in de laddercompetitie

 

De uitnodiging


 

 

 

 

Knutselen met pasta

De Kidstime middag op woensdag 15 februari 2012 in jeugdhuis Bethel was weer als vanouds gezellig. Ruim 11 kinderen versierden er doosjes en maakten er schilderijen mee. Aansluitend werd er  patat en kip gegeten.

Klik hier voor enkele foto's.

Met z'n achtienen aan tafel

De uitnodiging


 

 

Smikkelen en smullen

Lekker zelf je eigen eten klaar maken? Dat kon tijdens Kidstime-middag op 21 januari 2012 in 't Valkennest?

Een pannekoek of gehaktballetjes of ei met spek. Het was allemaal erg lekker.

Klik hier voor enkele foto's.

Gezellig samen aan tafel pannekoeken bakken

De uitnodiging


 

KidsTime 2011

 

Kidstime filmmiddag

De Kerstfilm was echt spannend en het eten lekker tijdens de Kidstime-middag op woensdag 14 december 2011 in het jeugdhuis naast de Bethelkapel.

Klik hier voor nog wat foto's. 

In de pauze lekker smikkelen

Uitnodiging


 

 

 

 

Kidstime -> Piettime

Op woensdag 16 november 2011 werden de kinderen in 't Valkennest, tijdens het knutselen, verblijd met een bezoek van Zwarte Piet.

Bekijk hier de rest van de foto's.

De gemaakte dieren

De uitnodiging


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Uitnodiging:

 

 

 

 

 

 

Uitnodiging:

 

 

 

 


 

 

 


 

 

 


 

 

 


 

 


 


Je bent hier: Home-KidsTime-KidsTime elke maand

Volgende bladzijde: KidsTimeClub

Sub onderwerp: Recentste foto's Foto's 2016 Foto's 2015 Foto's 2014 Foto's 2013 Foto's 2012 Foto's 2011